Skip to content

Ons verhaal

Verbinden met Omnify

Omnify is de combinatie van Omni (alles) en Unify (verbinden).  Omnify geeft het Health Ecosysteem vorm.

Omnify is een adviesbureau voor zorgorganisaties, non-governmental organizations (NGO´s), ontwikkelingsbanken, donoren en overheden. 

Wij begeleiden de ontwikkeling en implementatie van de Digital Health strategie en roadmap. Quadruple Aim is ons kompas. Op basis van Industrialisatie 4.0 ontstaan Digital Health oplossingen. Omnify ondersteunt de ontwikkeling van Health Consumer georiënteerd en zorgverlener gedreven Digital Health Ecosystemen.

Mark Koers

Gepassioneerd om Healthcare op een nieuw niveau te krijgen, toegankelijk en betaalbaar. Ik geloof dat de inzet van Digital Health hieraan een belangrijke bijdrage zal leveren.  

Mijn kennis over de Healthcare industrie, het ecosysteem en Digital Health gebruik ik om zorgaanbieders, NGO’s, ontwikkelingsbanken, donoren en overheden te adviseren over de digitale transformatie van de zorg. Mijn achtergrond in Economie, Omnichannel en Consumers gebruik ik om patiënt georiënteerd denken en werken binnen de zorg te versterken.  Ik heb passie en ervaring in het organiseren en ontwikkeling van ecosystemen.

Als adviseur in de zorg heb ik gewerkt met Raden van Bestuur, Strategisch Adviseurs, CxIO's, Management, Medisch personeel en Onderzoek. Onder andere over de ontwikkeling van het Business-, Operating- en Technologisch model.

Ik volg de ontwikkeling van volume naar waarde- en uitkomst gedreven zorg op de voet om altijd een outside-in perspectief te bieden.

Energie krijg ik wanneer keuzes worden gemaakt en resultaten geboekt. Praktisch realiseren van Digitale Transformatie in de zorg is mijn credo en vormt het hart van Omnify.

 

Onze waarden

Onze waarden worden geïnspireerd door de visie van een wereld waarin zorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar  is.  Door alle partijen persoons georiënteerd te laten samen werken kan dit worden gerealiseerd. 

Zorg consument georiënteerd & zorgverlener gedreven

  • Belang van de zorgconsument staat voorop
  • Toegang tot zorg is een fundamenteel recht
  • Onafhankelijk in advies en uitvoer

Commitment & Integriteit

  • Respecteren van afspraken
  • Dagen de status quo uit
  • Blijven leren en ontwikkelen 
  • Transparant en resultaat gedreven

Partnerships

  • Wij werken samen met partners om onze impact te vergroten
  • Partners delen onze kernwaarden