Skip to content

Nieuws

Partnership Omnify & Health Valley

Omnify, een zorgconsument georiënteerd en zorgverlener gedreven adviesbureau voor het praktisch realiseren van digitale transformatie is per 7 maart 2022 partner van Health Valley Netherlands.

Health Valley is hét zorginnovatienetwerk van Oost-Nederland. Met zorginstellingen, kennisinstellingen, bedrijfsleven en overheden als partners, richt Health Valley zich op de gezondheid en de zorg van morgen. Health Valley identificeert vraagstukken in de zorg, brengt publieke en private partijen bij elkaar en versnelt innovatie met inzet van technologie.

Omnify draagt met haar kennis van transformatie en Digital Health bij en maakt gebruik van het Health Valley ecosysteem. Door de krachten te bundelen vergroten partijen de impact binnen de gezondheidszorg. 

Mark Koers, oprichter van Omnify:
“Vanuit Omnify ontwikkelen we de strategie en aanpak om zorgorganisaties, NGO´s, ontwikkelingsbanken, donoren en overheden te ondersteunen bij de Digitale Transformatie en de inzet van Digital Health.

Evidence based, pragmatisch en realistisch met Quadruple Aim doelstellingen als kompas. Vanuit het partnership met Health Valley dragen we bij aan het ecosysteem.

We kijken uit naar de samenwerking.”